Veronique Jochems

Profile Developmental Coach, Personal Growth, HSP, Management Consulting
Registration Basics, Child and Adolescent
City Nijlen
Country Belgium
Email veronique@huisvoorveerkracht.be
Website http://huisvoorveerkracht.be
Phone 32 498579480

Veronique Jochems is professioneel, ontwikkelingsgericht coach voor volwassenen én kinderen bij Huis voor Veerkracht. Ze kiest er bewust voor om met methodes te werken die laagdrempelig zijn en snel werken. Hiervoor schoolt ze zich voortdurend bij in functie van de noden van haar klanten.

Voor haar specialisatie omtrent veerkracht en HSP werd ze door Prof. Dr. Elke Van Hoof opgeleid in de wetenschappelijk onderbouwde technieken om o.a. te veel stress aan te pakken én te voorkomen.

Daarnaast heeft Veronique een ruime ervaring in management consulting (vergaderen, communicatie, (re)organisatie, enz.) en loopbaanbegeleiding. Veronique houdt van een aanpak op maat én werkt met passie en plezier. Niet alleen werkt ze graag op individuele basis, maar ook in groepen, zowel in het Nederlands als het Engels.

Voorheen was Veronique 14 jaar werkzaam als change manager, op internationaal vlak in zeer diverse industrietakken. Ze reorganiseerde afdelingen en bedrijven. Ze leidde zowel de bedrijven als haar werknemers van A tot Z door deze verandering door middel van oa BPM, ruim scala aan concrete management technieken, coaching en opleiding.

Met vriendelijke groeten,

Veronique Jochems