Registratie juni t/m december 2019

Geachte collega,

U bent  geslaagd voor uw ReAttach Diploma!

Registratie bij het kwaliteitsregister van Stichting ReAttach Therapy International is belangrijk. U helpt hiermee de kwaliteit te bewaken, onderzoek, publicatie en internationale samenwerking te stimuleren. ReAttach is een beschermde merknaam: alleen geregistreerde therapeuten mogen zich ReAttach therapeut noemen.

De jaarlijkse registratie voor ReAttach Therapeuten is 95 euro. U betaalt een gedeelte van dit bedrag, afhankelijk van het aantal maanden dat u in 2019 geregistreerd bent.

U heeft toegang tot specialisatie modules en samen hebben we het Journal for ReAttach Therapy and Developmental Diversities opgericht. Dit is een internationaal wetenschappelijk tijdschrift dat door onze Stichting wordt gesponsord met een onafhankelijke Editorial Board. Dit zorgt voor betrokkenheid van onderzoekers.

Mocht u resultaten willen delen met collega’s dan kunt u ook in het Nederlands een artikel indienen voor het Vakblad ReAttach.
Dat kan via reattachfoundation@gmail.com

In 2020 wordt het 2e ReAttach Congres georganiseerd in Skopje.
Wij zijn te gast bij Macedonian Scientific Society for Autism en
wij ontvangen sprekers vanuit allerlei landen. Als u hier aan mee wilt werken bent u ook van harte welkom.

ReAttach Academy zal dit jaar in samenwerking met Universiteit Maastricht een aantal onderzoeksprojecten starten. Hierover
wordt u vanzelf geïnformeerd.

ReAttach Registratie staat voor KWALITEIT en VERBONDENHEID

Wij verzoeken u de registratie voor 2019 via Ideal te voldoen.
Dit maakt de administratie voor ons gemakkelijker.
Alvast hartelijk dank!

Total: € -