Mira Huypens

Profile Counselling and Talent Development
Registration Basics, Child and Adolescent
City Rummen
Country Belgium
Email mira@leefcoaching.be
Website http://leefcoaching.be
Phone 32 496606806

Als coach, ACT-therapeut werk ik zowel met kinderen als met volwassenen. De rode draad in mijn werk is welzijn & balans. Thema’s als stress, veerkracht, talenten, loopbaan- en levenskeuzes liggen mij nauw aan het hart. Ik geloof heel sterk in de kracht van positieve benadering en een oplossingsgerichte aanpak, zonder de dingen die moeilijk gaan te negeren.

Ik sta voor een unieke combinatie van empathie en daadkracht en noem het dan ook daadkrachtige empathie. Ik werk met wetenschappelijk onderbouwde methodieken en wil zo effectief en snel verandering teweeg te brengen in jouw dagelijkse realiteit.

ReAttach past volledig in deze wetenschappelijke en oplossingsgerichte aanpak. Ik heb al veel mooie resultaten mogen bereiken met de methode en ik ben er dan ook zeer enthousiast over.

Wat mijn opleiding betreft, ik behaalde o.a. een economische master en post-master, en studeer nu nog bij voor de bachelor gezinswetenschappen en het postgraduaat psychotherapie. Daarnaast specialiseerde ik mij reeds verder in loopbaancoaching, kerntalentenanalyse, ACT-therapie, talentencoaching en hoogsentiviteit

Je kan een alvast een kijkje nemen op mijn website: www.leefcoaching.be

Met vriendelijke groeten,

Mira Huypens