Marielle Bartholomeus – NL

Profile Occupational therapist, SI-therapist, Trainer ReAttach Basics, Private Practise KIZOOM
Registration Basics, Autism, Master
City Tilburg
Country Netherlands
Email info@grow-therapy-center.eu
Website http://grow-therapy-center.eu
Phone 31 644740526

Via deze weg wil ik me graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Mariëlle Bartholomeus, ergotherapeut. In 1995 heb ik de kans gekregen om met kinderen te gaan werken en de opleiding tot Sensorisch Integratie therapeut te volgen. In de jaren erna heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen en jongeren die te kampen hadden met diverse ontwikkelings- en gedragsproblemen.

In 2006 heb ik in Tilburg mijn eigen ergotherapie praktijk voor kinderen opgericht: Spelende Wijzer. Inmiddels is Spelende Wijzer gegroeid tot een praktijk met 3 therapeuten en werken we binnen KIZOOM (Kind Zorg Op Maat) samen met onder andere orthopedagogen/psychologen, logopedistes, kinderfysiotherapeuten en speltherapeuten.

Het werken met ReAttach is een prachtige aanvulling op mijn werk als (kinder)ergotherapeut. Het systeemgerichte werken spreekt me erg aan, en de effecten zijn prachtig. Ik ben dan ook blij dat ik ook andere therapeuten mag gaan opleiden.

Mijn trainingen zullen deels in Nederland, deels op mijn nieuwe locatie in Zuid Spanje plaatsvinden.

Met vriendelijke groeten,

Marielle Bartholomeus