Manon Bruning

Profile  Occupational Therapist
Registration Basics
City Bathmen
Country Netherlands
Email  info@eigenzinnigevenwicht.nl
Website
Phone

 

In 1997 ben ik gestart als ergotherapeut in de psychiatrie. Via functies als jobcoach, re-integratie consulent, trainer en gedragstherapeutisch medewerker kwam ik in het welzijnswerk terecht. Overal vond ik mijn plek en raakte ik geïnspireerd. Ondertussen werd ik moeder. Dat moederschap daagde me uit tot diep zelfonderzoek.

Ik schoolde me tot NEI-coach en ging, naast mijn reguliere baan, mensen begeleiden die hun emotionele ballast overboord wilden gooien. Ik wilde dat alleen niet te zweverig maken en ging op zoek naar een manier om het aard en praktische te maken. Zodoende heb ik de specialisatie sensorische informatieverwerking gedaan.

In de afgelopen 3 jaar heb ik al mijn specialisaties steeds meer geïntegreerd waardoor ik nu kinderen én ouders begeleid in de basis: ik help ze hun eigen evenwicht te hervinden. Dat gaat spelenderwijs, vanuit ontspanning en plezier. Met aandacht voor zintuiglijke, mentale en emotionele processen tegelijk. Met als doel om vanuit hun Eigenzinnige Evenwicht optimaal te kunnen ontwikkelen op alle gebieden van het dagelijks leven!

Met vriendelijke groeten,

Manon Bruning-Markvoort