Kirsten Philipse

Profile ReAttach Therapeut, coach, psychosocial counselor, Private Practise
Registration Basics, Child and Adolescent
City Teteringen
Country Netherlands
Email kirsten.philipse@icloud.com
Website http://losreattach.nl
Phone 31 633084540

Mijn naam is Kirsten Philipse en ik ben ReAttach therapeut en coach in sociale netwerkversterking.
In 2002 ben ik opgeleid tot psychosociaal counselor aan de SPSO in Utrecht.
Sinds 2005 ben ik als consulent werkzaam bij MEE (dienstverlenende organisatie voor mensen met een beperking). Vanuit MEE participeer ik sinds 2015 als generalistisch hulpverlener binnen een sociaal wijkteam.
In de afgelopen jaren heb ik veel kennis, expertise en ervaring op kunnen doen met betrekking tot mensen met een beperking in de leeftijd van 0 tot 100. Maar ik ben ook zeer nauw betrokken bij hun naaste familie en vrienden.
In 2013 ben ik vanuit ReAttach Therapy Institute in Company bij MEE opgeleid tot ReAttach therapeut voor volwassenen en mensen met een beperking.
In 2015 heb ik met succes de specialisatie kind en jeugd bij ReAttach afgerond. Hierdoor kan ik ReAttach nu ook effectief inzetten binnen het gehele gezin. Ik heb veel ervaring met ReAttach betreffende acceptatie en rouw. Ook met enkelvoudige trauma’s heb ik in de afgelopen jaren veel succesvolle trajecten met cliënten doorlopen.

Praktijk LOS staat voor het LOSlaten  van o.a.:  Verdriet, rouw, een trauma, angsten, zorgen, vervelende herinneringen, paniek of een negatief zelfbeeld. Of van gedachtenpatronen waar men niet van LOS kan komen.

Mijn praktijk is gevestigd bij een fysiotherapeut waardoor er een nauwe samenwerking is in de aanpak van mentale en fysieke klachten van cliënten en vragen integraal opgepakt worden.

Ik ben gedreven en enthousiast en ik weet uit eigen ervaring hoe effectief ReAttach is. Dit positieve effect gun ik iedereen die op enig moment vastloopt in zijn leven.

Kirsten Philipse